Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
สเต็กปลาแซลมอน สูตรลดโซเดียม

สเต็กปลาแซลมอน สูตรลดโซเดียม

(0)

ง่าย

7 นาที

SRH MenuIQScore
Balance your meal
MyMenu IQ™
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Room for Balance Improvement
What does it mean?
Now enjoy your meal!
กลับ
Your Selection (1)
กลับ
48 12.9g / 48%
4 2.7g / 4%
48 28.9g / 48%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

วัตถุดิบ

1 ที่

สูตรนี้เหมาะที่สุดสำหรับ 1 ที่

ingredient_quantity
recipe ingredient
ปลาแซลมอน
130  กรัม
ซอสปรุงอาหารแม็กกี้ สูตรลดโซเดียม
1  ช้อนโต๊ะ
น้ำตาลทรายไม่ขัดสี
0.5  ช้อนชา
พริกไทยขาวป่น
0.25  ช้อนชา
น้ำมันพืช
1  ช้อนโต๊ะ

เกร็ดน่ารู้ในการดูแลสุขภาพ

เนื้อปลาแซลมอนมีคุณค่าทางโภชนาการสูง มีโปรตีน วิตามินบี วิตามินดี โพแทสเซียม กรดไขมันโอเมก้า 3 และมีงานวิจัยพบว่าช่วยลดความเสี่ยงโรคหลอดเลือดหัวใจ บำรุงสมอง และชะลอความเสื่อมของดวงตา  แนะนำควรรับประทานปลาอย่างน้อยสัปดาห์ละ 2 ครั้ง

doodle image

Utensils and appliances

คุณค่าทางโภชนาการ

คุณค่าทางโภชนาการของเมนูนี้

คาร์โบไฮเดรต
2.71 กรัม
พลังงาน
241.7 kcal
ไขมัน
13 กรัม
โปรตีน
28.99 กรัม
คุณค่าทางโภชนาการของเมนูนี้

Recipe steps

7 min

5 min

1 min

1 min

Recipe steps

7 min

ตั้งกระทะไฟกลางค่อนไปทางอ่อน ใส่น้ำมันลงไป แล้วนำส่วนหนังปลาลงก่อน เพื่อให้หนังปลาสุกกรอบ (สามารถเลือกระดับความสุกได้ตามความชอบ)

Recipe steps

7 min

ปรุงรสด้วยซอสปรุงอาหารแม็กกี้ สูตรลดโซเดียม เติมน้ำตาล พริกไทยเล็กน้อย

Recipe steps

7 min

ตักใส่จานพร้อมจัดเสิร์ฟเมนูสเต็กปลาแซลมอนคู่กับผักสลัดตามชอบ

Show everyone how you cooked it!

Let us see your masterpiece